Cina ketogenica

În acest articol am să vă ofer 10 idei pentru o cină keto, sănătoasă, gustoasă și sățioasă! Publicitate Varianta 1: Pulpă de pui dezosată la grătar cu murături și nuci.
Varianta 2: O felie de pâine, unt de țară, brânză bio cu ierburi, somon marinat.
Fel principal
Publicitate Varianta 3: O felie de pâine, unt, somon marinat, caju, nuci braziliene și un morcov. Înainte am mai mâncat o brânzică tip Făgăraș și încă un sandviș cu brânză cremă tartinabilă bio. Și vreo 50 grame de telemea cu salată. Varianta 4: Porc, tarte cu spanac, ouă, cașcaval, smântână și ouă, murături.
- Cum să pierzi grăsimea fără efort
- Reteta de tofu in crusta de susan, pe pat de vanata Ingrediente: ½ kg de branza tofu 1 cana de coriandru tocat marunt 3 linguri de otet de orez 4 linguri de ulei de susan 2 catei de usturoi, maruntiti 1 lingurita de fulgi de chili 1 vanata 1 lingura de ulei de masline sare si piper dupa gust ¼ cana de seminte de susan ¼ cana de sos de soia Preincalzeste cuptorul la de grade Celsius.
- 3 retete Keto pentru pranz si cina - Retete delicioase
- Studii de studii de scădere în greutate
- Pierdere în greutate na hone ke karan
A fost delicios! Rețeta tartelor o găsești în articolul cu rețete de prânz keto.
Dieta ketogenică - 10 idei de cină și 3 idei de desert!
Varianta 5: O conservă de ton în suc propriu, cașcaval bio, ardei capia, roșie, castravete și semințe de floarea soarelui. În afară de asta, am mai mâncat două felii de pâine cu cremă de brânză tartinabilă bio și o mână de macadamia.
How To Make Keto Mongolian Beef - Keto Chinese Food Recipe
Publicitate Varianta 6: Pâine, unt bio, cașcaval bio, roșie și o mână de macadamia. Varianta 7 : Porc în vas de yena cu grăsime de cocos, vin roșu și condimente, aproximativ 40 minute, nuci macadamia, caju, nuci braziliene, ardei verde și castravete.
Totul a fost curat cina ketogenica și delicios. Varianta 8 : Piept de pui tras în ulei de cina ketogenica cu semințe de susan, legume cu smântână și cașcaval, câteva nuci.
Varianta 9: Piept de pui tras în tigaie de ceramică cu ulei de cocos. Apoi se bagă la cuptor în vas de yena cu roșie feliată subțire pe deasupra, pătrunjel, mozarella și cașcaval ras. Sare, piper și busuioc după gust.
- Site ups ajută la pierderea grăsimii corporale
- Dieta Keto: 3 rețete inedite pentru prânz și cină Dieta Keto este una atipică.
- Dieta ketogenică - 10 idei de cină și 3 idei de desert! - Dietă & Fitness > Intretinere - weblogs.hu
- Pierderea în greutate femeie de 64 de ani
- Graficul de pierdere în greutate sănătos
Varianta 2 felii de wassa, unt și cașcaval, roșii, salată de crudități. Următorul articol cu siguranță este cel mai așteptat, pentru că am să vă ofer idei de dulciuri keto! Cu stimă.