Rugăciune puternică pentru a pierde în greutate

- Stefania Mihailescu (nadiastefania14) - Profile | Pinterest
- Pierdere în greutate obezitate și sindrom metabolic
- Iartă-mă păcatul glutei și ajută-mă să fac față ispitei cărnii.
- Cea mai puternică rugăciune pentru pierderea în greutate
- Rugăciune pentru pierderea în greutate
- Facturarea pentru consiliere în greutate
Dacă toate măsurile de pierdere în greutate, sub forma unei diete stricte și sporturi obișnuite, aduc prea puține efecte, poate o rugăciune de slăbire vă va da putere, credință și răbdare.
Desigur, fără credință adevărată, rugăciunile sunt neputincioase - dar cu ajutorul ei devin un mijloc foarte puternic de ajutor.
Share on Facebook Share on Twitter Multe fete care doresc să piardă în greutate, caută modalități diferite de a ajuta la atingerea scopului.
Rugăciunea puternică pentru pierderea în greutate: va rugăciune puternică pentru a pierde în greutate Nu vă așteptați ca rugăciunea să vă ajute dacăvă angajați zilnic la un astfel de păcat ca lacomie. Este o alimentație greșită și abundentă, care servește drept motivul principal pentru apariția excesului de greutate, și numai o restricție strictă, respingerea bunurilor lumești și plăcerile aromatizante, vă vor ajuta să faceți față.
Obezitatea este o pedeapsă severă pentru un astfel de păcat, precum lăcomia și fără înfrângerea păcatului în sine, nu veți învinge consecințele acestuia.
Nu citiți rugăciunile pentru că ați pierdut în greutate,până când vă opriți apetitul. Numai după ce renunțați la delicatețe, dulci, făinoase și grași și ajungeți la mâncare simplă - cereale, legume, fructe, pește, vă puteți ruga și cereți ajutorul lui Dumnezeu.
Observați cultura nutriției. Alimentele nu sunt divertisment, ci furnizarea de energie organismului.
Nu mănânci la mers, nu mânca mai mult, nu dăruiești dependenței de alimente. Înainte de a mânca, merită să citești o rugăciune, datorită lui Dumnezeu că ai mâncare, este posibil să ai putere în corpul tău. Dați-ne în această zi pâinea noastră zilnică; Și să ne iertăm datoriile noastre, așa cum ne iertăm debitorilor noștri; și nu ne duce în ispită, ci izbăvește-ne de rău.
La început, este permis să citiți o rugăciune pe o bucată de hârtie, dar în mod ideal trebuie să fie învățată. Foarte puternic este ultima rugăciune listată pe lista noastră. Cea mai puternică rugăciune pentru pierderea în greutate Există rugăciuni care vă vor permite să evitați boala specială.
După cum știți, fiecare are propriile motive pentru supraalimentare, iar pentru fiecare caz există o rugăciune cea mai eficientă. Dacă aveți un obicei de supraalimentare datorită depresiei, stresului, problemelor și într-o stare depresivă, mâncați în mod constant, atunci această rugăciune vă va potrivi: "Doamne Isus Hristos, ajută-mă să înțeleg când îmi este foarte foame și când vreau doar să amulez anxietatea spirituală, întăriți puterea mea pentru a putea face față sentimentelor mele prin harul vostru.
Amin ».
Dacă nu aveți voința și după ce vă așezați pe o dietă, după câteva zile sau chiar ore, refuzați-o în favoarea unei alte ouătoare, această rugăciune vă va ajuta: "Doamne Isus Hristos, ajută-mă să-mi tratez trupul ca un templu și să-l umple cu mâncare care nu va fi superfluă. Dă-mi puterea să-mi îndeplinesc dorința și voi trăi fericit după aceea.
Se recomandă ca rugăciunile să fie citite nu numai înaintealimente, dar în alte momente ale zilei.
Unii sfătuiesc să-i mulțumească lui Dumnezeu după mâncare, în timp ce alții spun despre eficacitatea rugăciunilor de a pierde în greutate noaptea. Găsiți-vă rugăciunea, care va fi sufletul vostru, și citiți-o de mai multe ori pe zi. În paralel cu respingerea lăcomiei, acest lucru vă va ajuta să scăpați de boală.
Cu acest articol am citit:.