Pierderea în greutate din alyssa milano

Pagina principala Alyssa Milano: atacată de greutatea ei, răspunde cu clasă și umor Invitat pentru un interviu la un post de radio la sfârșitul lunii decembrie, Jay Mohr a povestit că a cunoscut-o pe actrița de 41 de ani cu o zi înainte la o gală.
Este foarte mică, mă refer la înălțime Am citit asta pe abdomenul lui. O remarcă simpatică și atât de delicată, care nu a omis să o facă pe principala parte interesată să reacționeze. Cu diferența că Alyssa Milano a preferat să parieze registrul umorului pentru a sufla actorul nepoliticos.
Fii bine și Dumnezeu să te apere. Salută-i frumoasei tale soții pentru mine [actrița Nikki Cox, nota editorului].
Am crezut prost că ceea ce spuneam era atât de absurd încât ar fi luat pentru o glumă fail. Am auzit aceste cuvinte în ziua de Crăciun și, da, m-a durut.
Am vrut să-i reamintesc că în spatele stelelor există ființe umane și că putem fi răniți de acest gen de comentarii. Deoarece s-a îngrășat în timpul sarcinii. Este destul de nedrept.
Știind că Alyssa, dar și familia ei, fanii ei și soțul ei au auzit lucruri atât de dureroase din gura mea, m-am îmbolnăvit [