Pierderea în greutate almanac a fermierului vechi. Speranța și doliul în Antropocen: Înțelegerea durerii ecologice - Mediu + energie

Vocabulary

Sărăciunea ecologică într-un viitor schimbat de climă Trăim într-o perioadă de pierdere ecologică extraordinară. Nu numai acțiunile umane destabilizează condițiile care susțin viața, dar și din ce în ce mai clar că împingem Pământul într-o epocă geologică nouă, deseori descrisă ca antropocenă. Cercetările arată că oamenii simt din ce în ce mai mult efectele acestor schimbări planetare și pierderile ecologice asociate în viața lor de zi cu zi și că aceste schimbări reprezintă amenințări directe și indirecte importante pentru sănătatea mintală și bunăstarea.

Schimbările climatice, precum și efectele asociate cu pământul și mediul, de exemplu, au fost recent legate de o serie de efecte negative asupra sănătății mintale, incluzând depresia, ideația suicidară, stresul post-traumatic, precum și sentimentele de furie, deznădejde, și disperare. Nu este bine reprezentată în literatură, însă, este un răspuns emoțional pe care îl numim "durere ecologică", pe care l-am definit într-un articol recent privind schimbările climatice naturale: "Sufletul simțit în legătură cu pierderile ecologice experimentate sau anticipate, inclusiv pierderea speciilor, ecosisteme și peisaje semnificative din cauza schimbărilor de mediu acute sau cronice ".

Noi credem că durerea ecologică este un răspuns natural, deși trecut, la pierderea ecologică și care poate afecta mai mult pe noi în viitor.

Shusterman,Neal & Elfman, Eric - Podul lui Tesla

Înțelegerea durerii ecologice Durerea durează multe forme și diferă foarte mult între indivizi și culturi. Deși durerea este bine înțeleasă în legătură cu pierderile umane, "rătăcirea" este rareori considerată ceva ce facem în legătură cu pierderile din lumea naturală.

Eminentul naturalist american, Aldo Leopold, a fost printre primii care a descris taxa emoțională a pierderii ecologice în cartea sa dinAlmanac al județului Nisip: "Una dintre pedepsele unei educații ecologice", a scris el, "este să trăiești singură într-o lume de răni ". Mai recent, mulți ecologiști respectați și oamenii de știință din domeniul climei și-au exprimat sentimentele de suferință și de suferință ca răspuns la schimbările climatice și distrugerea mediului înconjurător pe care le implică în locuri precum: "Cercetătorii climatului simt greutatea lumii pe umeri" și " simți?

În diferite proiecte de cercetare care lucrează cu Inuit în Inuit Nunangat din Arctic Canada și fermieri din Western Wheatbelt, amândoi am petrecut un total combinat de aproape 20 de ani de lucru cu oameni care trăiesc în zone care se confruntă cu schimbări climatice și schimbări de mediu semnificative. În ciuda unor contexte geografice și culturale foarte diferite, cercetarea noastră a relevat un nivel surprinzător de comunitate între comunitățile inuite și cele ale familiilor agricole, pe măsură ce se străduiau să facă față atât din punct de vedere emoțional, cât și din punct de vedere psihologic, cu pierderi ecologice în creștere și perspectiva unui viitor incert.

Vocile durerii ecologice Cercetările noastre arată că pierderea în greutate almanac a fermierului vechi ecologice legate de climă pot declanșa experiențe de durere în mai multe moduri. În primul rând, oamenii se întristează pentru peisaje, ecosisteme, specii sau locuri pierdute, care au semnificație personală sau colectivă. În ultimii ani, topirea gheții de mare a împiedicat deplasarea către importante situri culturale și implicarea în activități culturale tradiționale, cum ar fi vânătoarea și pescuitul.

Aceste întreruperi la un sentiment inuit al locului au fost însoțite de reacții emoționale puternice, inclusiv durere, furie, tristețe, frustrare și disperare.

Un bărbat care a crescut de vânătoare și capcană pe teren în comunitatea Rigolet, Nunatsiavut a explicat: "Oamenii nu sunt ceea ce sunt. Nu sunt confortabili și nu pot face aceleași lucruri.

ce trebuie sa mananci ca sa slabesti mai repede

Dacă ceva este luat de la tine, nu-l ai. Dacă un mod de viață este luat din cauza unor circumstanțe pe care nu le aveți control, pierdeți controlul asupra vieții voastre ". Condițiile de secetă cronică din vestul australian Wheatbelt au provocat reacții emoționale similare pentru unii fermieri de familie.

Ca un agricultor de lungă durată descris: "Probabil că nu este nimic mai rău decât să vezi că ferma ta merge într-o furtună de praf. Cred că este probabil unul dintre cele mai grave sentimente [. Asta chiar îmi ridică nasul și mai mult. Dacă îmi dau praful de suflare, intru în casă.

Abraham Lincoln

Nu pot să stau să mă uit la ea. În ambele cazuri, astfel de experiențe rezonează puternic cu conceptul de "solastagia", descris atât ca o formă de somnolență în pierderea în greutate almanac a fermierului vechi ce încă este în loc, cât și ca un tip de durere în legătură cu pierderea unui loc sănătos sau a unui ecosistem înfloritor.

Oamenii se tem de pierderea cunoștințelor de mediu și a identităților asociate. În aceste cazuri, oamenii plâng că acea parte a identității de sine este pierdută atunci când terenul pe care se bazează se schimbă sau dispare.

• Femeile au o abilitate stricatoare de a face scene din nimic,si sa se arate ranite cand ele,de fapt,sunt de vina.
  • Și sigur, este posibil ca numele să nu poarte multă greutate, dar povestea din spatele florilor tale preferate poate avea un impact semnificativ asupra darului care continuă să crească.
  • Ardere grasimi suplimente
  • Pierdere în greutate sterling heights mi
  • Aod9604 pierderea de grăsimi
  • Он заручился поддержкой сената и за относительно короткий срок сумел накопить арсенал, способный нанести серьезный ущерб нашей колонии.

Pentru agricultorii din familia australiană, incapacitatea de a menține un peisaj sănătos în contextul înrăutățirii variabilității sezoniere și a uscării cronice a adus adesea sentimente de auto-vină și de rușine: "Fermierii urăsc să-și vadă liftul fermei; le spune într-un fel "Sunt un fermier rău".

Și cred că toți fermierii sunt fermieri buni. Toți încearcă să fie cei mai grei. Toți își iubesc pământul. Ca un vânător bine respectat împărtășit: "E rău într-un fel.

1. Cum ar putea Almanahul Fermierilor să vă ajute sănătatea - Sănătate -
  2. Pierde greutatea în timp ce conduceți
  3. Speranța și doliul în Antropocen: Înțelegerea durerii ecologice - Mediu + energie

Este rău în multe feluri. Pentru că cred că nu-mi voi arăta nepoții așa cum am făcut-o. Mă doare. Mă doare mult timp. Și îmi păstrez asta pentru mine.

dieta mediterranea

Mulți fermieri din familii Inuit și de familie se îngrijorează și de viitorul lor și exprimă durerea în anticiparea înrăutățirii pierderilor ecologice. După cum o femeie a explicat de la Rigolet, Nunatsiavut: "Cred că [schimbările] vor avea un impact probabil asupra sănătății mintale, pentru că este un sentiment deprimant când sunteți blocat.

• Арчи объяснил, что они въезжают в сердце Изумрудного города, где происходят все главные церемонии и где живут и работают "наиболее значительные" оптимизаторы.
  • Николь он показался даже музыкальным.
  • Cum celebritățile slăbesc rapid
  • Ulei de scortisoara pentru slabit
  • Voi pierde canapea în greutate la 5k
  • Арчи шел между двумя людьми.

Vreau să spun că pentru noi să plecăm pe pământ este doar o parte a vieții. Dacă nu aveți, atunci acea parte a vieții voastre a dispărut și cred că este foarte deprimantă.

De ce cea mai proastă furtună a anului va fi duminica Super Bowl În fiecare iarnă apar noutăți care citează Almanahul fermierilor și predicțiile ale pentru ezonul rece, cu zăpadă din viitor.

Da, ar fi un proces glorios, pentru că ferma întruchipează tot ceea ce este ferma de familie. Și cred că dacă o vom pierde, ar fi ca și cum am pierde o persoană.

Turmeric, pierderea in greutate

Nu știu, ar fi foarte greu. Sărăciunea ecologică într-un viitor schimbat de climă Temerile ecologice ne amintește că schimbările climatice nu sunt doar niște concepte științifice abstracte sau probleme de mediu îndepărtate.

Speranța și doliul în Antropocen: Înțelegerea durerii ecologice

Mai degrabă, ne atrage atenția asupra pierderilor emoționale și psihologice suferite personal atunci când există schimbări sau decese jurnal alimentar de slabit lumea naturală.

În acest fel, durerea ecologică luminează și modurile în care mai mult decât oamenii sunt parte integrantă a sănătății mentale, a comunităților noastre, a culturilor noastre și pentru capacitatea noastră de a prospera într-o lume dominată de om. Din ceea ce am văzut în cercetările noastre, deși acest tip de durere este deja experimentat, deseori îi lipsește o cale adecvată pentru exprimare pierderea în greutate almanac a fermierului vechi pentru vindecare.

Într-adevăr, nu numai că ne lipsesc ritualurile și practicile pentru a ajuta la abordarea sentimentelor de durere ecologică, până de curând nu am avut nici măcar limba pentru a da astfel de sentimente voce. Din aceste motive, durerea asupra pierderilor din lumea naturală poate simți, așa cum a spus-o ecologul american Phyllis Windle, "irațional, nepotrivit, antropomorf".

Susținem că recunoașterea durerii ecologice ca răspuns legitim la pierderile ecologice reprezintă un prim pas important pentru umanizarea schimbărilor climatice și a impacturilor lor asociate și pentru extinderea înțelegerii noastre asupra a ceea ce înseamnă a fi uman în Antropocen.

Cum să trăim bine pierderile ecologice - în special atunci când acestea sunt ambigue, cumulative și în curs de desfășurare - este o întrebare în prezent fără răspuns. Cu toate acestea, este o întrebare pe care ne așteptăm ca aceasta să devină mai presantă, deoarece experiențele ulterioare legate de schimbările climatice, inclusiv pierderile, se întâlnesc.

Nu vedem cum durerea ecologică se supune disperării și nici nu justifică "oprirea" de la numeroasele probleme de mediu care se confruntă cu omenirea. În schimb, găsim o mare speranță în răspunsurile pe care le poate invoca durerea ecologică.

bump chilot de slăbire

Așa cum durerea asupra pierderii unei persoane iubite pune în perspectivă ceea ce contează în viața noastră, experiențele colective de durere ecologică se pot uni într-un sentiment consolidat al iubirii și al angajamentului față de locurile, ecosistemele și speciile care ne inspiră, ne îngrijesc și ne susțin. Există multă muncă de durere și multe dintre ele vor fi grele. Cu toate acestea, deschiderea la durerea pierderilor ecologice poate fi ceea ce este necesar pentru a preveni apariția unor astfel de pierderi în primul rând.

Categorii Populare.

Lehet, hogy érdekel