400 de lire sterline pierdere în greutate

2 Dezvoltă obiceiuri bune.
Pinterest Da, Robert Treglia a fost mereu supraponderal. În calitate de copil, și-a cumpărat uniforma școlară în secțiunea "Husky". Dar chiar și ca atlet, a fost foarte activ, ceea ce ia dat echilibrul vieții.
Adică, până când au ajuns adolescenții și greutatea lui a devenit atât de problematică încât nu mai avea grijă de echipă. Când avea treizeci de ani, nu putea să meargă pe stradă fără durere. El a ajuns în cele din urmă la punctul de rupere la de lire sterline. Dar, cu puțină rezistență și multă muncă, Treglia sa retras oficial din zona Husky după ce a pierdut aproapechiar de lire sterline. S-au înrăutățit de fapt ", spune Treglia.
Am folosit mâncare pentru a mă face fericit. Nu am putut găsi fericire în mine, așa că mâncarea a fost scăparea mea. Treglia, din Pittsburg, Pennsylvania, a explicat că depresia lui la făcut să se simtă "urâtă sau neatrăgătoare", dar "placa de paste cu chifteluțe" și pâinea de usturoi nu m-ar potrivi.
A încercat să piardă în greutate printr-o varietate de diete, inclusiv Weight Watchers și Atkins. Deși a avut succes cu Weight Watchers și a pierdut aproximativ 80 de lire sterline, a simțit că sistemul era prea scump pentru a-și satisface nevoile.
Asta și el avea alte lucruri pentru care trebuia să-și cheltuiască banii.
Uneori, poate părea imposibil, dar există oameni de zi cu zi, la fel ca tine, care au avut imens succesul slăbește și au secrete de împărtășit. Desigur, călătoria și calea pierderii în greutate ale tuturor vor fi diferite, dar există o mulțime de lucruri pe care oricine dorește să le piardă în greutate le poate învăța de la cei care au făcut-o deja. Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi de slăbit de la cei care au pierdut macar 50 de lire sterline. Așadar, citiți mai departe - și pentru mai multe secrete despre slăbire, citiți mai departe Motivul real pierderea în greutate este greu după 60 de ani.
După succesul său în dieta, Treglia era încă extrem de supraponderal, trăind dureri de corp, apnee în somn și, probabil, uitându-se la vârsta unei boli grave. Lucrurile s-au prăbușit atât de mult încât distanța dintre birou și toaletă pentru curățenie era atât de mare încât a început să restricționeze apa de băut, așa că nu trebuia să se ridice pentru a merge la baie.
Viața lui, pur și simplu Put, a trecut de el. Soția mea a cumpărat în timp ce stăteam în mașină și am așteptat-o.
Nu puteam face grădinărit fără a fi în durere teribilă, așa că îmi cer scuze de 400 de lire sterline pierdere în greutate nu este posibil. Soția mea sa obișnuit cu faptul că răspunsul meu la toate nu este.
Într-o noapte, însă, Treglia și-a găsit răspunsul.
Pierdere în greutate povesti de succes de lire sterline Lire pierdere greutate Add: irofyjim4 - Date: - Views: - Clicks: 99 Acest cuplu de Indiana a coborât mai mult de de lire sterline, documentând călătoria lor pe Instagram la fatgirlfedup.
Nu a fost o pastilă magică sau oricare ar fi Kardashianii să se rătăcească pe Instagram în aceste zile. În schimb, a fost Reddit. Da, toata fabrica de meme favorita a salvat viata lui Treglia "Am descoperit un subredit pe Reddit pentru a ajuta oamenii sa piarda in greutate.
Lire pierdere greutate
Citind actualizările străinilor cu privire la propria pierdere în greutate, Treglia a descoperit că majoritatea subiecților cu succes, dacă nu toți, au folosit aplicația MyFitnessPal care poate fi descărcată gratuit. După ce am dat o parte din aceste mese la MyFitnessPal, am aflat că o masă sănătoasă a fost de aproape de calorii. La un moment dat, Treglia și-a dat seama că consuma probabil de calorii pe zi. Așa că a trebuit să ia o decizie: luați aportul caloric recomandat al aplicației la bord sau mergeți la un rezultat mai întunecat.
Nu am vrut ca ea să se simtă vinovată, era vina ei că sa întâmplat asta.
- Prom este acest weekend aveți nevoie de sfaturi extreme de pierdere în greutate?
- Pierdere în greutate povesti de succes de lire sterline |
- Cookie uri de arzător de grăsime
- Ați pierdut în greutate după oprirea tamoxifenului
- La fiecare jumate de kilogram în plus sunt nevoie de trei tone de combustibil.
- Creșterea în greutate: modul în care alimentele pun efectiv lire sterline - Spaţiu -
Am vrut sa ma fac bine, ca sa-i dau viata pe care o merita ", spune el. A început să-și numere calorii cu aplicația.
A devenit rapid un joc pentru Treglia, care oricum iubea matematica. Apoi, și-a extins tehnologia cu un Fitbit care urmează pașii lui.
După câteva luni, a început să vadă rezultate. Hainele lui erau libere și pierduse aproximativ zece procente din greutatea corporală.
Pagina principala Cum să slăbești la de kilograme. Transformări incredibile de slăbire Pinterest Cu stimă, Jaime Hathcock a aprobat aici, pentru sănătatea bărbaților, vrem să vă spunem povești despre cum să slăbiți cu de kilograme. Mulți au pierdut mai mult de o kilogramă - iar fotografiile înainte și după sunt desigur incredibile.
După un an și jumătate, el a decis să meargă la o sală de gimnastică. Din fericire, vărul său a avut o diplomă în cinematică și este un fiziolog de mișcare certificat de ACSM.
Plimbările sale s-au transformat în formare de cardio și rezistență timp de trei până la patru zile pe săptămână.
Toate acestea i-au ajutat să scufunde ,8 lire sterline pentru a-și atinge noua greutate de Schimbările din corpul meu erau enorme. Când mă uit în oglindă, văd definiția; în special în brațele mele, la gât și la umerii mei ", spune el, adăugând că antrenamentul de rezistență a contribuit la reducerea pielii sălbatice.
- Creșterea în greutate: modul în care alimentele pun efectiv lire sterline e pare că nu exi tă un fârșit al varietății de diete pentru lăbit.
- pounds in weight - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
- Creditele omului £ Transformare în pierdere în greutate în Reddit, dietă simplă
- Și un lucru despre care fanii continuă să vorbească este pierderea în greutate a actorului.
- Dr sumpts pierdere în greutate gadsden
- Cum să pierdeți greutatea dacă sunteți peste de lire sterline Pierdeți dacă greutatea Add: ovaba92 - Date: - Views: - Clicks: Dacă aveți o greutate de cm în greutate de 56 kg și aveți un bust mic, sunteți grăsime?
- Воскликнул Макс.
Asta nu înseamnă că era întotdeauna ușor pentru Pierdeți greutatea de pe burtă. Am vrut cu adevărat să mănânc rapid. Întreaga călătorie în gândurile mele m-am dus înainte și înapoi, indiferent dacă ar fi trebuit să iau mâncare fast-food sau nu.
Ca un pilot automat, m-am dus direct la parcarea pentru fast-food și mi-am parcat mașina ", își amintește Treglia. Am deschis MyFitnessPal și am văzut că am avut destule calorii pentru o cină sănătoasă. Nu aveam destule pentru o masă completă pe site.
M-am așezat acolo și am plâns pentru că am vrut atât de mult burgerul și cartofii prajiti. Mă simțeam ca un dependent care nu putea obține ceea ce căuta.
Oamenii au multe de spus despre pierderea în greutate a lui John Goodman - Sănătate
Iar acum, potrivit lui Treglias, fiecare zi este o zi uimitoare: "Pot întotdeauna să fac ceva nou pe 400 de lire sterline pierdere în greutate nu l-am putut face înainte. Nu mai simt că sunt ținta atenției tuturor. Când intru într-o încăpere, nu mă mai simt ca "tipul de grăsime" din cameră ", a spus el," nu simt că oamenii mă judecă după greutatea mea ". Treglia așteaptă din nou la ea Învățați să mergeți cu bicicleta, mergând mână în mână cu soția în vacanță și trezindu-vă cu o viață nouă în fiecare zi.
Video: Nicolae Guta - o mie de probleme - manele noi 2017 2021, Iunie
Faceți mici schimbări și lăsați-i să zăpească la schimbări mai mari. Aceasta nu este o cursă pentru atingerea obiectivului dvs. Nu am pierdut greutatea peste noapte și nu o vom pierde în felul acesta.