Înălțimea de înmormântare a bikini de slăbire

Si inca ceva poti fi grasa numai din cauza alimentelor, poate fi vb de o afectiune a glandei tiroide etc, sau o problema de sanatate.
Este bine sa ti faci si niste analize la sange, macar cele obligatorii. Mai bine duceti va la biblioteca si imprumutati carti de alimentatie a omului, carti scrise de doctori care ne explica cum sa manacam sanatos, ce sa mancam, la ce ora sa manacam, cum sa asociem mancarea etc.
Crede ti ca aceea cura care slabesti 7 kg intr o saptamana e înălțimea de înmormântare a bikini de slăbire Crede ti ca oameni care au inventata retete erau ata de dobitoci incat sa inventeze mancare nesanatoasa?
I a imaginati va viata fara cartofi prajiti, fara scovergi, fara pomana porcului nu e buna carnea de porc ca e grea si are untura care g de untura are calorii, manaca ti ulei vegetal din floarea soarelui care este rafinat si dublu rafinat si ars si cu coloranti si e-uri in el, ca i mai bun, iar de uleiul de masline ce sa zic 1 litru 40 lei, daca ai bani iti iei daca nu La un regim de viata sanatos tb sa adopti o viata sanatoasa cum ar fi:- un somn de cel putin 8 ore cu program strict sa zicemin fct de ce program aiscoalaserviciu, copil mic,etc-miscare, mers pe jos la serviciu, aerbobic, alergare cat poti ca fie vb intre noi sa alergi 30 de minute zilnic LauraNemes 10 martie am 21 de ani 68 de kg,acum,anul trecut aveam 77si 1,65 m inaltime.
Andreea anonim 22 februarie Imi place acest articol. De maine o sa incerc sa pun in practica.
AdRynA 20 februarie buna' Anca anonim 20 februarie Este usoara dieta eu am incercat asa ceva si au dat roade foarte mari am slabit cam 5kg in doua luni dar fac si spart asa ca multa bafta fetelor. Dar niste sfaturi pentru cele care vor sa castige cateva kg in plus?
Mihaela anonim Desprre ce pastile vorbesti,Mihaa? As dori sa aflu Mara anonim 17 februarie Imi place. Bun articol!
Mai stiu un lucru de care trebuie sa tii cont. Nu-ti refuza nimic,umbla la cantitate nu la calitate.