Pierderea în greutate katie patterson

Il diario di Suzanne: Una storia d'amore by James Patterson

Feb 06, Ana Stanciu-Dumitrache rated it it was ok Suzanne's diary for Nicholas a fost o mare dezamagire pentru mine.

pierderea în greutate katie patterson pierderea în greutate și întreținerea greutății

Imi doream mult sa citesc o drama romantica, pentru ca a trecut mult timp de cand nu am mai citit una memorabila, care sa imi intre in suflet. Am ales romanul lui Patterson pentru ca am vazut ecranizarea lui acum cativa ani si mi-a ramas in minte faptul ca are o poveste buna, care m-a intristat la momentul respectiv.

Insa acum, citind cartea, imi dau seama ca filmul a fost mult mai bun, pentru ca a dezvoltat povestea.

pierderea în greutate katie patterson cel mai bun număr de macro pentru pierderea în greutate

Romanul ace Suzanne's diary for Nicholas a fost o mare dezamagire pentru mine. Romanul acesta parca e o schita, un rezumat al originalului.

A Place That Exists Only In Moonlight: Katie Paterson \u0026 JMW Turner - Turner Contemporary

E foarte scurt, lipsit de emotie, evenimentele sunt redate pe repede inainte, nu apuci sa cunosti niciun personaj M-a lasat rece si cred ca acesta e cel mai mare minus pe care il poate avea un roman. Actiunea in sine e simpla: Katie pierderea în greutate katie patterson trezeste parasita de Matt, iubirea vietii ei, dupa cateva luni de relatie perfecta.

Ca explicatie, acesta ii lasa un jurnal, jurnalul Suzannei pentru Nicholas, din care fata afla trecutul dureros al barbatului iubit.

pierderea în greutate katie patterson machiaj geek pierdere în greutate

Jurnalul e scris de fosta sotie a lui Matt pentru baietelul lor. Mi s-a parut draguta ideea, dar nu a evoluat deloc. A fost seaca si scurta, mult prea scurta sa ajungi sa empatizezi cu personajele.

pierderea în greutate katie patterson sfaturi pentru pierderea în greutate de anul nou

Matt a trecut prin niste tragedii, intr-adevar, dar ca cititor nu le simti asa, pentru ca nu sunt povestite cum trebuie. Cel putin in opinia mea. Nu recomand romanul, desi e scurt si se citeste repede, mi s-a parut o pierdere de vreme.

pierderea în greutate katie patterson slim acum burner de grăsimi

Lehet, hogy érdekel