Pierde greutatea q semnifica. Semnificatia visului: GREUTATE

Imaginea unei greutăţi pe o balanţă, de exemplu poate sugera necesitatea de a cântări bine plusul şi minusul, ce ne avantajează şi ce ne dăunează, în a face sau a nu mai face " două greutăţi - două măsuri.
Simt în mine ceva foarte greu, un fel de greutate dureroasă care îmi năpădeşte sufletul. Pierde greutatea q semnifica final, cad pe scări, ajung cu greu la bucătărie unde o întâlnesc pe mama.
Mă aşez lângă ea, o apuc de mână şi îi spun că mi-e tare rău.
Ea mă respinge în mod violent urlând: «Spui numai prostii. Minimul ce se poate afirma despre această tânără de 20 de ani este că nu-şi resimte mama ca fiind atentă şi compătimitoare! Relaţiile ascuţite cu aceasta au împovărat-o într-atât, încât nu mai dorea să trăiască iar noaptea, coşmarurile nu o lăsau să se odihnească Camionul de mare tonaj " Un camion de mare tonaj soseşte din sens opus, în viteză, şi zgârâie uşor maşina în partea în care mă aflu.
Camionul nebun Îîşi pierde echilibrul, intră într-un magazin şi striveşte un bărbat. Persoana care a visat îmi propune chiar interpretarea visului când îmi scrie: " În copilărie, eram vorbită de rău.
Eram necioplită sic.
Când m-am născut, mama mi-a spus că am fost ca un fir de păr în mâncare. M-au poreclit «rahat», eram tratată drept o idioată, care nu e bună de nimic, şi auzeam doar «Închide fleanca» Dar eu sunt mulţumită de mine, căci niciodată nu mi-am tratat fetele în acest fel.
Dacă avem mai multe kilograme în plus, imaginile visului le sugerează prin incapacitatea de a face ceva sau prin volumul unui animal. Ca o compensaţie, o persoană care se consideră obeză ar visa că zboară şi că este foarte uşoară.
Vise similare:.